HTML

Mindent a síelőkért

Friss topikok

A férfi óriás-műlesiklás is elmarad Lenzerheidében

2011.03.18. 09:15 símester

Az esőzés miatt a újabb versenyt törtöltek a svájci Lenzerheidében zajló alpesi sí Világkupa-döntőn. Ezzel eldőlt az is, hogy Ted Ligety lett a szakági győztes.

A szervezők az esőzések miatt kénytelenek voltak törölni a pénteki férfi óriás-műlesiklást a svájci Lenzerheidében zajló alpesi sí Világkupa-döntőn.

A szoros program miatt a versenyt később sem tudják megrendezni, így az is eldőlt, hogy az amerikai Ted Ligety nyerte meg a szakági pontversenyt. A női műlesiklás rajtját egyelőre 11 órára halasztották.

Csütörtökön hasonló okokból törölték a rendezők a női és férfi szuper-óriásműlesiklást az alpesi síparadicsomban.

Vk-állások, férfiak, óriás-műlesiklás:
A szakági Vk végeredménye (7 verseny után): 1. Ligety 383 pont, 2. Aksel Lund Svindal (norvég) 306, 3. Cyprien Richard (francia) 303
Az összetett Vk állása 36 futam után (még 1 van hátra): 1. (és már győztes) Kostelic 1356 pont, 2. Cuche 956, 3. Carlo Janka (svájci) 793 (MTI)
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://siujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr652749388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MrPifta 2011.03.18. 12:58:58

"A szoros program miatt a versenyt később sem tudják megrendezni"

Miért, mi dolguk van hétfőn??? igazán be lehetne pótolni...
süti beállítások módosítása