HTML

Mindent a síelőkért

Friss topikok

Még van egy nap!

2010.11.14. 09:00 sikiraly

Ha még nem néztél ki a 2010-es Hó-show-ra, ma még megteheted! Ajándékok, nyeremények és élmények várnak rád a 20. alkalommal megrendezett télisport-kiállításon.

Bár a novemberi tavasz csábít a kirándulásra, érdemes kilátogatni a Hungexpo kőbányai vásárterületére a 20. Hó-show-ra. Belépéskor mindenki levásárolható kupont kap, valamint minden megvásárolt belépőjegy sorsoláson vesz részt, és naponta 20 szerencsés látogató értékes nyereménnyel térhet haza. A születésnapi ajándékeső keretében sífelszerelést, kiegészítőket, síbérletet, síhétvégét lehet nyerni magyarországi (Eplény és Mátraszentistván), valamint ausztriai (Nassfeld) síterepekre. Külön pavilonban felállított, igazi jéggel borított, 1800 m2-es korcsolyapálya és utazás-árverés teszi még színesebbé a rendezvényt. A Hó-show-ra váltott jegyek egész novemberben érvényesek az óriás korcsolyapályára.

Az idei Hó-show díszvendége Ausztria. Nyugati szomszédunk tartományai, síterepei, szálláshelyei rendkívül széles választékkal várják a látogatókat. Ugyancsak nagy standdal van jelen Szlovákia, külön érdekesség a nagyon kedvező árú, több síterepre érvényes Park Snow bérlet. Utazási irodák síutak ezreit, sportszerkereskedők lécek, sícipők és kiegészítők garmadáját ajánlják. Műanyag lesiklópálya, ugrató és sífutópálya várja a vállalkozó kedvűeket.

Fontos infó a vidéki sí- és snowboardbarátoknak: a Volánbusszal érkezők 50%-os kedvezményt kapnak a Volánbusz belföldi járatain. A Hungary Carddal rendelkezők kedvezményt kapnak a belépő árából. Jegyek üdülési csekkért is válthatók.

Szóval, aki még gondolkodik, az ne habozzon tovább – jöjjön ki a Hó-show-ra.

Szólj hozzá!

Címkék: műanyag sípálya eplény hó show nassfeld

A bejegyzés trackback címe:

https://siujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr282447199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása