HTML

Mindent a síelőkért

Friss topikok

Bánkút megmentői

2010.11.21. 09:00 sikiraly

Rövidesen itt a hideg, talán hó is fog esni, és a hatalmas pusztítás ellenére Bánkúton is lehet majd síelni ezen a télen! Az összefogás ezúttal is csodát tesz.

November elején mi is írtunk arról, hogy vandálok leszerelték a bánkúti sípálya kábeleit, még a földből is kiszedték a vezetékeket, tönkretették a kapcsolóberendezéseket. A hozzászólásokból is kiderült, mennyire felháborodott mindenki az eszetlen pusztításon. A kár ugyan "csak" 2,5 millió forint körül volt, de mivel a Bánkúti Síklubnak nincsenek milliók a bankszámláján, ezét veszélybe került az idei síszezon. A bánkútiak segítséget kértek, és nem kellett csalódniuk.

A miskolci és a környékbeli vállalkozók, iskolások öszefogtak, ki anyaggal, ki munkával segített és segít. Szombaton és vasárnap társadalmi munkában sokan dolgoztak a sípályán azért, hogy a villamos hálózatot rendbe tegyék. Ha minden jól megy, az ő munkájuk jóvoltából a hamarosan megérkező 2010-estél már üzemkész állapotban találja a sokak által kedvelt bánkúti síterepet.

A sípálya vandáljait még nem találták meg. Az ellopott rézért nem sokat kaphattak - a magyar sítársadalom nevében bízunk abban, hogy mielőbb rendőrkézre kerülnek, és nem ússzák meg jelképes büntetésekkel.

Szólj hozzá!

Címkék: segítség bánkút fémtolvajok síterep

A bejegyzés trackback címe:

https://siujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr832462047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása