HTML

Mindent a síelőkért

Friss topikok

Húszéves a Hó-show+

2010.11.05. 17:15 sikiraly

November 12–14. között huszadszor rendezi meg a Hungexpo a kőbányai vásárvárosban a téli sportok kiállítását és szakvásárát, a Hó-show-t. A jubileumi eseményen sokféle programmal várják a szervezők a látogatókat.

Az idén 20 éves a Hó-show+, és ebből az alkalomból minden látogatót megajándékoznak. A tél szezonnyitó rendezvényével egy időben a SPA & WELLNESS kiállítás tekinthető majd meg, ismét lesz igazi autós kiállítás Magyarországon, és van egy különleges meglepetés is: valódi jégpálya, ahová az ünnepi alkalomból a kiállításokra váltott jegyek egész novemberben érvényesek.

 

Budapest egyetlen ingyenes korcsolyapályáján, az idén már külön pavilonban felállított, igazi jéggel borított, 1800 m2-es felületen nagyszerű élmények várják a vállalkozó kedvűeket. Ezen kívül nyereményjáték és utazás-árverés teszi majd színesebbé a rendezvényt. A kiállítók divatbemutatókon tárják a közönség elé a 2010–11-es síszezon öltözködési trendjeit, kiegészítőit. A kiállítást műkorcsolya-bemutató, minihoki-bemutató és a sarki zord telet idéző husky szánhúzó kutyák versenye kíséri majd. A mozogni vágyók gyakorolhatnak a lesiklópályán és a sífutópályán, vagy megtanulhatnak curlingezni.

 

A havas és jeges sportok újdonságait, utazási ajánlatait bemutató rendezvénynek, Magyarország legnagyobb téli játszóterének díszvendége 2010-ben Ausztria lesz. Látnivaló és vásárlási lehetőség lesz bőven, sőt nyereményjáték is vár a 20 éves Hó-show közönségére. Belépéskor mindenki levásárolható kupont kap, valamint minden megvásárolt belépőjegy sorsoláson vesz részt, és naponta 20 szerencsés látogató értékes nyereménnyel térhet haza. A születésnapi ajándékeső keretében sífelszerelést, kiegészítőket, síbérletet, síhétvégét lehet nyerni magyarországi (Eplény, Mátraszentistván) és ausztriai (Nassfeld) síparadicsomokba egyaránt. Az exkluzív játék keretein belül pedig 150 db ingyenes Hó-show belépőt és egy 2 személyes, 1 hetes álomsíelést sorsolnak ki a szervezők! A játékról a http://sionline.hu/nyeremenyjatek/id/11 oldalon lehet bővebb információt olvasni.

 

A fentebb említett kiállítások honlapjain kedvezményes napijegyek válthatók elővételben. A Volánbusszal érkezők 50%-os kedvezményben részesülnek a belföldi járatokon. A Hungary Carddal rendelkezők kedvezményt kapnak a belépőjegy árából. Belépőjegyek üdülési csekk ellenében is válthatók!

 

A Hó-show hetében a Felvonulási téren is lesz egy nagyszabású buli. A Budapest Fridge-en 34 méter, vagyis több mint tíz emelet magas rámpán trükköznek majd a profi deszkások. A Városliget szélén egy különleges technológiával 200 tonna havat készít egy holland cég. A Hó-show-ra vásárolt jegy felmutatásával 20%-os kedvezményes jegy váltható a Budapest Fridge-re, illetve a Budapest Fridge-re szóló jegyekkel 50%-os engedménnyel lehet jegyet venni Hungexpós kiállítási csokorra.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hó show síutak sífelszerelések síbörze

A bejegyzés trackback címe:

https://siujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr732426157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása