HTML

Mindent a síelőkért

Friss topikok

Az ünnepelt ad ajándékot

2010.11.12. 07:08 símester

Ma nyit az idén 20 éves Hó-show+. A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban sport, kaland és élmény vár a látogatókra minden nap. Magyarország legnagyobb téli játszótere számos programot kínál mindenkinek.

November 12-én, pénteken vitathatatlanul megkezdődik a téli szezon, hiszen megnyílik a Hó-Show+, ahová most huszadik alkalommal várják a szervezők a téli sportok szerelmeseit. A háromnapos rendezvény díszvendége 2010-ben Ausztria, amelynek kiállítói az utóbbi évek legnagyobb alpesi turisztikai kínálatával jönnek Budapestre. A téli sportok show-ja mellett a Spa&Wellness egészség, turizmus és életmód kiállítás,valamint egy igazi autós esemény, a Terepzóna off-road és szabadidő-autó kiállítás várja a látogatókat a kőbányai vásárvárosban.

Minden síelőnek és snowboardosnak javasoljuk: gyere el, és vigyázz a jegyedre, mert a belépő mellé most a 20 éves Hóshow ajándékai is járnak. Az első egy 1000 Ft-os, azonnal levásárolható utalvány (sí- és snowboard- felszerelések, ruházati cikkek vásárlásához, részletek a kuponon). Az ajándékszelvény azért fontos, mert naponta 20 értékes ajándék talál gazdára (a játékban egy egyszerű kérdés helyes megválaszolása után lehet részt venni). Kapsz egy kuponfüzetet is, az ebben szereplő kuponokkal összesen 300 000 Ft-ot spórolhatsz meg!

A belépőddel kedvezményt kapsz két magyarországi sícentrumban. Eplényben a hétköznapokon a belépőjegy felmutatásakor a 2. ember 50% kedvezményt kap egy alkalommal, míg Mátraszentistvánban egyet fizet kettőt kap a Hó-show-ra kilátogató, azaz ott a hétköznapokon a biléta felmutatás ellenében a 2. ember ingyenes jegyet vehet át a pénztárban.

A mai naptól a hónap végéig ingyen korizhatsz a C pavilonban lévő 1800 m2-es igazi korcsolyapályán, ha felmutatod a belépőjegyed.

Érdemes lesz tehát kilátogatni a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba november 12. és 14. között!

Szólj hozzá!

Címkék: hóshow

A bejegyzés trackback címe:

https://siujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr772443687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása