HTML

Mindent a síelőkért

Friss topikok

Gyermeksíbajnokság Eplényben

2010.12.07. 10:00 sikiraly

Magyarország egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező amatőr gyermeksíversenyét az idén Eplényben rendezik december 11-én, szombaton. Az óriás-műlesikló versenyen minden 1994 és 2006 között született fiatal indulhat.

Azaz csak majdnem mindenki: azok a magyar állampolgárságú gyerekek állhatnak rajthoz a 19. alkalommal sorra kerülő viadalon, akik nem szerepelnek a síszövetség elmúlt idénybeli alpesi rangsorában.

A nagy népszerűségnek örvendő versenyt csaknem két évtizede indította útjára az egykori síoktató, Fehér Gyula, aki minden esztendőben sok követ megmozgat azért, hogy sikerüljön megrendeznie a gyerekek amatőr síbajnokságát. Jó ideig Ausztriában randevúztak a magyar fiatalok, az utóbbi években azonban már többnyire itthon küzdöttek egymással. Volt már verseny Kékestetőn, Mátraszentistvánban, most pedig Eplény ad otthont a nagy találkozónak.

A Bakony déli részén, a Veszprém és Zirc között nagyjából félúton található eplényi Síarénában ideális körülmények között mérhetik össze tudásukat a fiatalok a Honda-kupa 19. országos amatőr gyermek síbajnokságon. A fiúknál és a lányoknál egyaránt 13 korosztályban hirdetnek eredményt. Minden induló oklevelet, a helyezettek érmet, a győztesek kupát kapnak. A tombolán minden résztvevő nyer, a díjakat a verseny szponzorai ajánlották fel. Először a legkisebbek vágnak neki a pályának 17 órakor, majd életkor szerint növekvő sorrendben következnek a többiek (szombat tanítási és munkanap!).

A verseny nevezési lapja letölthető www.skioutlet.hu honlapról, vagy átvehető a Skioutlet üzletben (1027 Bp., Margit krt. 46. ). A gyermek gondviselője által aláírt nevezési lapot faxon a 06-1-214-7985 számra vagy e-mailben kell elküldeni (info@skioutlet.hu), de leadható személyesen is az említett boltban. A bajnokságra a helyszínen is lehet majd nevezni. A verseny idejére a nevezettek és hozzátartozóik (legfeljebb négyen) kedvezményes napijegyet vásárolhatnak. A 2004-ben és később születettek a liftet díjtalanul használhatják, érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkező személy kíséretében.

Bár nem kötelező, a szervezők minden résztvevőnek azt javasolják, bukósisakban versenyezzen, és mindenkinek legyen baleset-biztosítása.

 

Szólj hozzá!

Címkék: fehér gyula eplény gyermeksíbajnokság honda kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://siujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr442498468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása