HTML

Mindent a síelőkért

Friss topikok

Snowboardpiknik a Mátrában

2010.12.13. 20:00 sikiraly

Snowboardpikniket szervez látványos bemutatókkal, versennyel és ingyenes oktatással a mátraszentistváni Sípark vasárnap, így nyitják meg jelképesen a téli szezont.

Magyarország harmadik alkalommal kapcsolódik be a hódeszkások világnapjába (World Snowboard Day),amelynek itthon idén a mátraszentistváni Sípark adja a fő bázisát. Vasárnap 40 országban mintegy 70 ezer fiatal csúszik le egyszerre, és nyitja meg szimbolikusan a téli szezont. Ezen a napon a snowboard népszerűsítése érdekében sok boarder deszkára pattan és kimegy a hegyoldalba csúszni, esetleg megnéz egy snowboardos filmet, vagy csak bulizik egy nagyot a többiekkel.

A mátraszentistváni Síparkban egész nap várják a hódeszkázás kedvelőit, számukra a lehetőségekhez képest a legjobb parkot igyekeznek kialakítani korlátokkal, boxokkal és ugratóval. Látványos bemutatókkal, versennyel csalogatják a deszkásokat, valamint az egyik legnagyobb snowboardgyártó magyarországi képviselőjének jóvoltából ingyenes oktatással és teszttel.

A Síparkban profi DJ-k által biztosított, igazi boardos zenével, szabadtéri sütögetéssel, teával és forralt borral is igyekeznek jó hangulatot teremteni. Ott lesznek Mátraszentistvánban a legjobb hazai riderek, többek között Liptay Dávid és Takács Bazsi is.

Szólj hozzá!

Címkék: snowboard dávid liptay mátraszentistván sípark snowboardpiknik

A bejegyzés trackback címe:

https://siujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr792513802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása