HTML

Mindent a síelőkért

Friss topikok

Snow Style a Mátrában

2011.01.04. 10:00 sikiraly

Pénteken Mátraszentistvánban, a Síparkban lesz a Snow Style-sorozat harmadik rendezvénye. Az esemény nagyszerű szórakozást kínál a téli sportok híveinek és mindazoknak, akik most szeretnének belekóstolni a havon csúszás örömeibe.

Mátraszentistvánban a profik és az abszolút kezdők jól érezhetik magukat pénteken. A mátrai rendezvény fő célja, hogy megismertesse a sízést-snowboardozást azokkal is, akik eddig még próbálták ki, milyen élmény siklani a havon. A Sípark vendégei pénteken kedvezményes áron vehetik igénybe a szolgáltatásokat, és ami nagyon csábító lehet: profi oktatóktól tanulhatnak. Este is lehet majd csúszkálni a kivilágított pályán, és látványos riderverseny is várja az érdeklődőket.

A Mátraszentistváni Sípark felvonóinak, pályáinak egész napos használatáért regisztrációval csak 3500 forintot kell fizetni. Lesz lehetőség felszerelés (léc, deszka, bot, cipő) bérlésére is.

A pénteki program a következő:

9.00 Liftnyitás; a bérlet érvényes reggeltől este 11ig

9.00 Oktatások folyamatosan, egyórás turnusokban

16.00 Riderverseny kezdete

17.30 Meexes háziverseny és játékos vetélkedő, valamint az 1. Meex-kupa

19.00 Jéghercegnős lányok bemutatója

19.30 Democsapat-bemutató

19.45 A Mátra és a Meex szépe verseny eredményhirdetése

20.00 Rider-döntő

20.30 Eredményhirdetés

21.00 A Hütte-party kezdete

Regisztráció és bővebb információ www.snowstyle.hu

Szólj hozzá!

Címkék: snow style mátraszentistván sípark

A bejegyzés trackback címe:

https://siujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr292558426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása