HTML

Mindent a síelőkért

Friss topikok

Magyar síelő tragédiája

2011.01.25. 17:40 símester

Egy magyar síelő feltehetően baleset következében életét vesztette a francia Alpokban - közölte kedden az MTI-vel a helyi csendőrség.

A tragédia hétfő délelőtt 10 óra tájban a dél-franciaországi Hautes-Alpes megyében, a Briancontól mintegy huszonöt kilométerre található Puy St. Vincent síterepén történt. Az eddig ismert tények szerint a 43 éves férfi - egy nagyobb magyar csoport tagja - síelés közben egy fának ütközött a Bois des Coqs nevű, piros jelzésű erdei pályán. Az alpesdusud.alpes1.com oldalról származó információ szerint a férfi viselt sisakot, de a baleset következtében a helyszínén életét vesztette. A tragédia pontos körülményeit a helyi csendőrség és a brianconi rendőrség együttes erővel vizsgálja. Mivel a régióban az idei szezonban ez már az ötödik haláleset volt, a székhely, Gap hatóságai felhívták a síelők figyelmét, hogy a jeges terepviszonyokra tekintettel a szokottnál is óvatosabbak legyenek a pályákon.

Szólj hozzá!

Címkék: síbaleset puy st.vincent

A bejegyzés trackback címe:

https://siujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr532612899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása