HTML

Mindent a síelőkért

Friss topikok

Síversenyek a Városligetben

2010.11.07. 10:00 sikiraly

Nem ment el az eszünk a novemberi melegben, valóban sí- és snowboardversenyeket rendeznek a jövő hét második felében a Városliget szélén, a Felvonulási téren.

A Budapest Fridge Fesztiválon minden lesz, ami a télhez köthető. A november 11–14. között a Felvonulási téren sorra kerülő első hazai téli fesztiválon találkozik a zene, a sport, a város hihetetlen látványa és a tél sajátos hangulata. A nélkülözhetetlen alapanyagot, a havat – 200 tonnát – különleges technológiával egy holland cég készíti. A négy napon át tartó eseményen világsztárok és hazai előadók adják a ritmust, a 33 m magas ugrató, a sí- és snowboardversenyek igazi különlegességeket kínálnak a Városliget szélén. Persze nem hiányozhat a forralt bor, a pálinka és a kürtős kalács sem.

A számos program egyikeként a Magyar Síszövetség november 14-én, vasárnap 10 és 12 óra között műlesiklóversenyt rendez a 2000-ben és 2001-ben született lányok és fiúk részére. A versenyre iskolánként 1-1 lány és fiú nevezhet. A szervezők az első 100 diák jelentkezését tudják elfogadni. Még lehet nevezni, a jelentkezéseket a Magyar Síszövetség office@skihungary.hu címére kell megküldeni november 8-án, hétfőn 12 óráig. Fel kell tüntetni a gyerekek nevét, születési idejét, az iskola nevét, címét, telefonszámát, a testnevelő tanár nevét és telefonszámát.

A versenyzők saját felszerelésükkel versenyeznek, bukósisak és sífék kötelező. S hogy ki nyeri a különleges versenyt a Városligetben? Az iskolánként benevezett két versenyző (leány+fiú) összideje alapján hirdetnek győztest. A bajnokok iskolája 100 000 Ft értékű sítábort kap a Magyar Síszövetségtől.

Aki csak nézelődni szeretne, annak is remek szórakozást kínál a Budapest Fridge Fesztivál. Gyertek ki ti is!

Szólj hozzá!

Címkék: budapest fesztivál fridge síversenyek síszövetség

A bejegyzés trackback címe:

https://siujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr942429521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása