HTML

Mindent a síelőkért

Friss topikok

Tovább javuló síelési lehetőség Dobogókőn

2011.01.05. 11:30 símester

Reggel 9 óra óta intenzíven havazik Dobogókőn, ahol a hóvastagság helyenként a 30 centimétert is eléri – közölte a helyi sícentrum vezetője szerdán az MTI-vel.

Lőrincz László tájékoztatása szerint a most hulló csapadék tovább javítja az 1000, illetve 1170 méteres lesiklópályák minőségét, de nemcsak a síelőket, hanem az egyéb téli sportok művelőit is optimális feltételek várják a Budapesttől 25 kilométerre lévő sícentrumban.

A 635 méter hosszú tányéros felvonóval, egy tanulólifttel és a Makovecz-féle zsindelyes vendégházzal rendelkező létesítmény területén jelenleg 15-30 centiméter a hóréteg vastagsága, a hegyre vezető út jól járható. A sípályákon kívül egy szánkópálya is rendelkezésre áll.

Szólj hozzá!

Címkék: síelés dobogókő

A bejegyzés trackback címe:

https://siujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr882562165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása