HTML

Mindent a síelőkért

Friss topikok

Síkölcsönzés otthon

2011.01.11. 10:00 sikiraly

Ha az ember sífelszerelést akar kölcsönözni, sok idő elmegy azzal, hogy elsétál az üzletbe, válogat és próbál. Aztán a visszaérkezés után újra el kell menni a kölcsönzőbe. Egy egyedülálló új szolgáltatás megkönnyíti a kölcsönzést és a szervizelést is.

Napjainkban mindenki számára a legfontosabb az idő. Sokszor nincs elég időnk mindent elintézni az aktuális utazások előtt, főleg ha egy család megy síelni. Mindenki tudja, aki már részt vett ilyenben, még egy nap kellene az elindulás előtt, hogy nyugodtan el tudjuk intézni dolgainkat, és ne zaklatottan, fáradtan kelünk útra. A kölcsönfelszerelést használók közül is sokan szeretnének kényelmesen felkészülni az utazásra, ám ehelyett rohangálással telnek az utolsó órák.

Ennek most vége lehet – legalábbis Budapesten és környékén. Egy fővárosi síszaküzlet új szolgáltatásként Magyarországon elsőként bevezette a mobil-síkölcsönzést. A csepeli Blonder Sport különleges ajánlata egyszerűbbé teszi a felszerelések kölcsönzését és a szervizelést is. Csak egy telefon, és nem kell felkeresni a síkölcsönzőt próbára, majd az elutazás előtt elmenni a felszerelésért, a megérkezéskor pedig visszaszállítani. Tehát meg lehet spórolni a síkölcsönző háromszori felkeresését.

A csepeliek minimális kiszállási költségért vállalják, hogy a nap bármely szakában az előre megbeszélt helyen (pl. lakás, munkahely, stb.) és időben felkeresik és elhozzák az illetőnek legmegfelelőbb kölcsönzős felszerelést, vagy elviszik a léceit szervizelni, aztán visszahozzák a szakszerűen felújított felszerelést.

Kipróbáltuk, működik. A telefonos, egyénre szabott egyeztetés alapján több lécet és cipőt hoztak, nyugodtan lehetett otthon próbálgatni, és az indulás előtt a megbeszélt időpontban hozták a kiválasztott felszerelést. Szokatlan dolog még ez Magyarországon, de idővel talán több vállalkozás is lát majd fantáziát a mobil-síkölcsönzésben, -síszervizelésben.

Szólj hozzá!

Címkék: sífelszerelés síszerviz mobil síkölcsönzés

A bejegyzés trackback címe:

https://siujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr462575506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása