HTML

Mindent a síelőkért

Friss topikok

Háromnapos hóünnep Eplényben

2011.01.26. 18:45 sikiraly

A Snow Style rendezvénysorozat eplényi állomásán, a Nordica Síarénában számos program várja az érdeklődőket január 28–30-án. A hónap első felében tapasztalt szokatlanul meleg idő miatt az eredeti időpontnál két héttel később kerül sor a SnowDay elnevezésű háromnapos eseményre.

Az új időpontban a program változatlan, vagyis pénteken lesz a középiskolás és egyetemi amatőr bajnokság, este aprés ski-party élőzenés koncerttel, a Zaphod együttes közreműködésével, szombaton az amatőr sí- és snowboardverseny, a freestyle-bemutató, a kutyaszánhúzás és a jégszobrászat. A Veszprém megyei bajnokság futamait pénteken és szombaton rendezik. Vasárnap a Magyar Egyetemi Sí és Természetjáró Egyesület játékos, tombolás családi napra várja a síelés és a snowboardozás híveit. A záró napon kerül sor a Protest Talent snowboard freestyle tehetségkutató versenyre is, amelynek fődíja egy 1 évre szóló támogatási szerződés.

A belépő 500 Ft, a 10 éven aluliak számára ingyenes a rendezvény. A felvonókat és sípályákat a megszokotthoz képest 20%-os kedvezménnyel lehet igénybe venni. A szervezők több ideiglenes pénztárat nyitnak, és Eplényben, a faluban is lehet majd síjegyeket venni. A parkolás sem fog gondot okozni senkinek, hiszen az eplényi önkormányzattól újabb területeteket kaptak a SnowDay házigazdái a 82-e főút melletti parkolóhoz, és 5, egyenként 20 fős mikrobusszal szállítják a vendégeket a pénztárakig. A szombati versenyek miatt az 1-es pálya hosszanti szakasza lesz félpályától lezárva 9 órától 14 óráig, a vasárnapi Magyar Kupa-verseny miatt pedig a 4-es pálya 9 órától 13 óráig.

Az eplényi síarénához ismét indul autóbusz Budapestről, a Kongresszusi Központ külső parkolójából. A részletekről a www.skiarena.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

1 komment

Címkék: snow day eplény

A bejegyzés trackback címe:

https://siujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr452616011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.01.27. 07:41:40

és milyen jó, hogy az utóbbi napokban esett egy kis természetes friss hó! :))
süti beállítások módosítása