HTML

Mindent a síelőkért

Friss topikok

Filmpremierekkel indul a hazai hódeszka- és síszezon

2010.11.17. 14:21 símester

Egy nemzetközi és egy hazai készítésű film bemutatójával indítják a magyarországi hódeszka- és szabadstílusúsí-szezont szombaton, a budapesti Merlin Clubban.

A szervezők tájékoztatása szerint a 22 órakor kezdődő eseményen először a legjobb magyar és osztrák síakrobaták által készített 45 perces filmet vetítik, amelyet több mint 60 napon keresztül forgattak öt különböző országban. A sportolók azzal a céllal vágtak bele a hazai szabadstílusú síelés eddigi legnagyobb filmes produkciójába, hogy minél több érdeklődővel ismertessék meg ezzel az extrém sportággal járó életérzést – írja az MTI.

Ezután mutatják be a Hooked című filmet, amelyben Európa legjobb hódeszkásai villantják fel trükkjeiket a világ legjobb terepein, kontinenseket átszelve, Washington hegyeitől Skandinávia utcáin át egészen az Alpokig. Az alkotás a legtöbb európai nagyvárosba eljutott már, és mindenhol osztatlan sikert aratott. A rendezvényre a belépés 22 óráig ingyenes, utána 1500 forint.

Az extrém sportok és a filmezés iránt érdeklődőket ezen a hét végén egy másik rendezvény is várja. Szombaton és vasárnap rendezik meg nyolcadik alkalommal a Burn Alternatív Filmtalálkozót, amelyen az alkotók a sportágakról készített rövid és hosszabb filmjeikkel, három kategóriában szállnak versenybe a több százezer forintos összdíjazásért.

Az első napon az összes filmet levetítik a Vörösmarty moziban, vasárnap 16 órától pedig a döntőbe került alkotások lesznek láthatók a VI. kerületi Szikra központban. A rendezvényre a belépés ingyenes, ugyanakkor aki támogatni szeretné az eseményt, az a bejáratnál 500 forinttal járulhat hozzá a szervezők költségeihez.

Szólj hozzá!

Címkék: film snowboard

A bejegyzés trackback címe:

https://siujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr832454905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása