HTML

Mindent a síelőkért

Friss topikok

Lesz verseny Eplényben!

2010.12.09. 21:00 sikiraly

Noha a hét első felében a szokatlanul meleg idő, majd csütörtökön a szélvihar miatt aggódtak a szombati eplényi amatőr gyermeksíbajnokság szervezői, semmi akadálya nem lesz annak, hogy megrendezzék a versenyt.

Amint azt a síaréna honlapjáról megtudhattuk, az orkánerejű szél miatt csütörtökön nem működtek a felvonók, és nem lehetett síelni Eplényben. Pénteken azonban már használhatják a sízők az 1-es pálya alsó szakaszát, amelyet az 1-es csákányos felvonó szolgál ki. Ha az éjszakai hóágyúzás sikeres lesz, az 1-es pálya teljes szakaszát megnyitják. Persze ehhez az is kell, hogy ne legyen erős szél, hiszen csak akkor tudják beindítani Magyarország egyetlen négyüléses felvonóját.

Amennyiben így lesz, a tanulópálya és Holle Anyó Síháza is várja majd a vendégeket. A síaréna 9-től 17 óráig tart nyitva. Szombaton napközben szintén üzemel az eplényi sípálya. Sötétedés után, 17 órakor, villanyfényben kezdődik az 1-es pálya alsó szakaszán a 19. amatőr gyermeksíbajnokság, a Honda-kupa, amelyre 15 óráig a helyszínen is lehet nevezni. Az egyfutamos óriás-műlesikláson azok a magyar állampolgárságú, 1994 és 2006 között született fiatalok indulhatnak, akik nem szerepelnek a Magyar Síszövetség elmúlt idénybeli alpesi ranglistáján. Mind a fiúknál, mind a lányoknál 13 korcsoportban versenghetnek egymással a gyerekek. A legkisebbek versenyével kezdődik a program, és a legidősebbek zárják a bajnokságot.

Szólj hozzá!

Címkék: eplény honda kupa gyermeksíverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://siujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr932505157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása