HTML

Mindent a síelőkért

Friss topikok

Síverseny Budapesten

2011.01.27. 16:00 sikiraly

Bár az egyetlen budapesti „síterepet”, a Normafánál lévő lejtőt hó borítja, nem ott, hanem Zuglóban rendeznek vasárnap síversenyt gyerekeknek.

Az utóbbi években egyre több műanyag pályás síiskola nyílt a fővárosban, így egyre több helyen tanulhatnak síelni, snowboardozni a gyerekek (és a felnőttek). Évente több százan ismerkednek meg a havas sportokkal ezeken a helyeken, az iskolák magas szintű pedagógiai munkával, kiválóan képzett edzőkkel várják a fiatal és idősebb tanulókat.

Még tavaly nyáron, egy megbeszélésen vetette fel a pestszentlőrinci 4Seasons Síiskola tulajdonosa, Kőszegi János a többi pálya vezetőjének, hogy legyen egy versenysorozat a gyerekeknek. Az elképzelés szerint így azok is kipróbálhatják a versenyzést, akiknek másképp erre nincs módjuk, és ez arra serkenti, őket, hogy tovább javítsanak tudásukon.

Az ötlet tetszett a többieknek, és a hazai síiskolai idény kezdetére, szeptemberre, össze is állt az I. műanyag pályás bajnokság menetrendje. A sorozaton az 1999 után született gyerekek vehetnek részt, és eddig három forduló zajlott le. Január 30-án, vasárnap a zuglói Fogarasi Síiskola – jelenleg havas – pályáján (XIV. ker., Egressy út 178/g) kerül sor a negyedik versenyre. Tíz órakor lesz a megnyitó, majd 13 óráig egymást követik a különböző korcsoportok futamai.

Aki tudja, hozza el fiát-lányát vasárnap délelőtt Zuglóba, egy jó kis síversenyen vehet részt a gyerek!

Szólj hozzá!

Címkék: zugló műanyag fogarasi pályás síiskolák gyermeksíverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://siujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr522618354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása